FACTS ABOUT پمپ شیمیایی REVEALED

Facts About پمپ شیمیایی Revealed

Facts About پمپ شیمیایی Revealed

Blog Article

از مهمترین و بهترین و پرکاربردترین پمپ های پلیمری می توان به پمپ پلیمری تفلونی اشاره نمود. زیرا در برابر خوردگی و حرارت مقاوم بوده و دارای پروانه باز و هسته فلزی با پوشش پلیمری است.

پمپ پلیمری که با نام‌هایی همچون پمپ ضد اسید نیز شناخته شده است ، در دسته‌بندی پمپ‌های سانتریفیوژ جای داده می‌شود.

به همین دلیل سیل وایتون بیشتر برای اسید هایی با خورندگی زیاد مانند اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرند و پمپ هایی با این ویژگی را پمپ اسید سولفوریک می نامند.

محور این پمپ از طریق نوار گرافیتی و یا آببند مکانیکی، آببندی می‌شود و با استفاده از بوش فولاد كروم نیكل از آن محافظت می‌شود. پروانه این پمپ بالانس مکانیکی است که در یک سمتش دو عدد بلبرینگ گریس كاری شده نصب شده است و وظیفه کنترل نیروهای شعاعی و محوری که بر پمپ وارد می‌شود را دارند.

این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.

این دسته از پمپ ها با توجه به کاربری ساختمانی با اوجه به ارتفاع ساختمان بر اساس طبقات، توان الکتروموتور و سایز پمپ امکان نصب افقی نیز دارند.

تا این جا متوجه شده ایم که انواع پمپ پلیمری در حالت کلی کاربردی برابر با پمپ های عادی و معمولی دارند. یعنی با ایجاد تفاوت فشار عملا سیال را از یک نقطه با فشار مشخص به نقطه ای دیگر منتقل کنند. اما بحث اینجاست که سیال هایی مانند انواع اسید ها، محلول های بازی، انواع مواد شیمیایی و … که به نوعی نیاز صنایع امروز هستند عملا دشمن درجه اول فلزات و آلیاژ های فلزی می باشند.

در واقع در پمپ های عادی فلز یا آلیاژ فلزی و فولادی مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا سیال آب و ترکیب های خنثی مانند آب توان خورندگی ندارند و نمی توانند سطح فولاد را از بین ببرد.

احتمالا بتوانیم پمپ پلیمری یا همان ضد اسید را یکی از مهمترین ابزارها در دنیای صنعتی بدانیم. در واقع به جز آب به عنوان یکی از اصلی ترین سیال ها، مایع ها و سیال های مهمی وجود دارند که می توانند در صنعت کاربری های زیادی داشته باشند. اما مسئله مهمی که وجود دارد این است که این سیال ها خاصیت و ویژگی های مختلفی دارند. در بسیاری از موارد این سیال ها خاصیت خورندگی دارند و می تواند فلز را به راحتی از بین ببرد.

به طور کلی از پمپ گریز از مرکز برای افزایش فشار آب مایعات در جابجایی و انتقال آن استفاده می شود. پمپ سانتریفیوژی در انواع خودمکشی، چند طبقه ای ، عمود نصب و یا محفظه ای با برش های شعاعی می باشند.

به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی website از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.

پمپ شفت دار پلیمری که نیروی محرک لازم برای گردش پروانه را با استفاده از شفت تأمین کرده و در آن کیفیتی آب‌بند اهمیت بالایی دارد.

فعالان اقتصادی خواستار احیای جایگاه وزارت صنعت، معدن و تجارت شدند

این طراحی تعمیر و نگهداری هزینه های تعمیر را کاهش می دهد و زمان خرابی را کاهش می دهد.

Report this page